Historien om LSM - fra maskinværksted til pumpeproducent

LSM Pumper er et 100 % danskejet firma, som startede i 1982 som et lille maskinværksted i udkanten af Børglum. Her startede vi med at sælge landbrugsmaskiner, traktorer og lave reparationer af landbrugsmaskiner samt traktorer med kun en enkelt mand ansat.
Efter en del år i branchen som maskinværksted dukkede ideen op med produktion af slangepumper. Det var ikke let at udarbejde dette produkt, da det var helt nyt for os som virksomhed, men vi havde brug for nye udfordringer. Ikke nok med, at vi nu skulle udforme og designe et nyt produkt, det krævede også mere plads end vi lige regnede med, og vi var nødsaget til at flytte vores lille maskinværksted til større lokaler, hvor der var mere plads. Derfor flyttede vi virksomheden til Vrå i 1990, hvor vi fortsatte lidt med at reparere landbrugsmaskiner og traktorer, fordi det var ikke helt nemt at udvikle sådan en slangepumpe uden indtægter fra anden side. Vi fortsatte altså det almindelige værksted, som opbyggede lastbiler i Sverige.

I 1993 skete det, og den første slangepumpe blev produceret - en rund slangepumpe med to forskellige størrelse slanger i. Vi havde fundet designet og gennemtænkt ideerne fuldt ud, troede vi. Hen over det næste stykke tid blev der dog lavet mange ændringer, for forespørgslerne begyndte at dumpe ind af døren, og derved blev der udviklet mange forskellige størrelser slangepumper på meget kort tid, lige fra små til meget store pumper. Dette har givet os meget erfaring, og i dag har vi derfor fornøjelsen af at kunne tilbyde 12 forskellige størrelser slangepumper og tilmed verdens to største modeller af slangepumper, der nogensinde er blevet produceret, andre firmaer har forsøgt, men uden held.

Eftersom vores pumpesortiment voksede drastisk hurtigt og størrelsen på pumperne lige så, var det igen tid til at kigge efter ny lokaler. På dette tidspunkt var der ikke så store lokaler til rådighed, derfor besluttede vi at det krævede en helt ny bygning hvor der var plads til det hele.
I 2008 startede vi med at bygge vores store nye firma op på Sigenvej 7 i Vrå, hvor vi stadigvæk bor, dog med tilbygning i 2017, således virksomheden i dag består af tre store haller og kontorbygning med plads til alle medarbejdere samt mødelokaler og frokoststue.

Efter at have fået nye lokaliteter, er vi efterhånden blevet mere eftertragtet og har derfor også startet datterselskaber op i Tyskland og USA og fået flere forhandlere verden over. Vi deltager ofte i messer og konferencer rundt omkring i verden så som, Tyskland, USA, Chile, Polen, Norge, Sverige og Danmark.

 

Klar til at finde løsningen?

Kontakt

Kom med dine udfordringer. Vi sparrer og hjælper dig videre.

Back to top